Voorwaarden retour

Zichttermijn & Herroepingsrecht

Bekijk op je gemak of het product aan je verwachtingen voldoet. Voor alle gedane bestellingen geldt het Europese herroepingsrecht en een zichttermijn van 14 dagen. De 14 dagen gaan in op de eerstvolgende dag na het ontvangen van je bestelling. Je mag het ontvangen product uitpakken, bekijken, beoordelen en/of passen. Binnen deze 14 dagen heb je het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Wil je je artikel ruilen of retourneren, dan kan dat via dit RMA-formulier. Je mag ook op een andere wijze aangeven dat je gebruik maakt van je herroepingsrecht. Als je hiervoor kiest, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of via e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Het modelformulier vind je onderaan de pagina met onze Algemene Voorwaarden. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

We waarderen het als je direct na ontvangst controleert of je bestelling onbeschadigd en compleet geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, meld dit dan aan ons via de Klantenservice, dan maken we dat in orde!


Voorwaarden

Je wilt een of meer artikelen terugsturen. Om het aankoopbedrag  teruggestort te krijgen, vragen we je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Het artikel is retour aangemeld binnen de zichttermijn van 14 dagen.
  • Het artikel is compleet en in originele staat. Indien mogelijk stuur je het product terug in de fabrieksverpakking.
  • Het artikel is niet gebruikt of gedragen (passen mag natuurlijk wel).

Je geeft in de doos duidelijk aan wie de afzender is, zodat wij kunnen achterhalen van wie de retourzending is.
Gebruik bij voorkeur het ingevulde retourformulier. Het
retourformulier verkrijg je door je retournering online aan te melden. (Het ingevulde retourformulier is de snelste en duidelijkste manier om je retour aan te melden. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, deze kun je vinden onderaan de pagina met onze Algemene Voorwaarden.)

De kosten voor het retourssturen van een pakket zijn voor jou.

Terugbetaling

Nadat jij aan ons bekend hebt gemaakt dat je je aankoop retourneert, storten wij het volledige aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen aan je terug.
Indien het product beschadigd aan ons teruggezonden wordt, kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen.
Heb je je gehele bestelling geretourneerd? Dan ontvang je ook de eventueel betaalde verzendkosten terug voor het versturen van het pakket van Securitystuff.nl naar jou. Je ontvangt het retourbedrag op de rekening en in het betaalmiddel waar ook mee betaald is.