TE590 4G LTE Portofoon

TE590 4G LTE Portofoon

De Telo TE590 is een ultra rugged portofoon met de functies van een smartphone. Het toestel ondersteunt Android 6.0 en communiceert via het 3G/4G netwerk, zodat u hem overal ter wereld kunt gebruiken. Maak foto's en video's met de ingebouwde camera en deel deze eenvoudig met uw collega's.

U heeft voor deze portofoon geen frequentievergunning nodig! U kunt deze vrij gebruiken, ondank het oneindig bereik!In het kort zijn dit de eigenschappen

Ultra-rugged 4G portofoon
Met zeer helder 3,4 inch touchscreen
Draait op Android 6.0
Ingebouwde camera voor (2MP) en achter (13MP)
Communiceert via 3G- en 4G-netwerken
PTT-knop voor directe verbinding
Stof- en waterbestendig (IP68)
Valbestendig tot 1,5 meter
Bluetooth, WiFi, NFC en GPS
2W speaker, geschikt voor rumoerige omgevingen
Met 4200 mAh accu, opladen via USB-C of desktop lader


4G portofoon

De Telo TE590 is een ultra-rugged 4G portofoon die bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. U plaatst een SIM-kaart van de gewenste provider in het toestel en kunt vervolgens overal communiceren met uw collega's. Druk op de PTT-knop om een directe spraakverbinding op te zetten met een groep of contactpersoon. De ingebouwde accu heeft een capaciteit van 4200 mAh voor een lange gebruiksduur. De Telo TE590 draait op Android 5.1 en is uit te breiden met extra apps (downloaden via Google Play Store). Naast de SIM-kaart met geldig abonnement heeft u nog een licentie nodig voor de Telo app.


Helder 3,5 inch touchscreen

Net als een smartphone beschikt de Telo TE590 over een helder 3,5 inch touchscreen. Bedien het toestel via dit scherm of maak gebruik van de navigatietoetsen aan de onderkant. Het scherm is zeer goed af te lezen in direct zonlicht en past zijn helderheid automatisch aan aan het omgevingslicht.


Robuuste behuizing, breed inzetbaar

De robuuste behuizing van de Telo TE590 maakt het toestel stof- en waterdicht (IP68) en valbestendig tot 1,5 meter. U kunt het toestel zelfs bedienen met natte vingers of handschoenen. Verder zitten er diverse (veiligheids)functies op zoals een SOS-knop en GPS zodat u altijd de locatie van de portofoon altijd kunt achterhalen. De Telo TE590 is dan ook geschikt voor gebruik in uiteenlopende sectoren, zoals de industrie, beveiliging, gezondheidszorg en logistiek.


Heldere audiokwaliteit

Waar u ook bent, met de Telo TE590 kunt u uw gesprekspartner altijd goed verstaan. In de 4G portofoon zit namelijk een hoogkwalitatieve 2W speaker verwerkt. Deze produceert een dusdanig heldere geluidskwaliteit zodat u ook in rumoerige omgevingen probleemloos kunt communiceren.


Ingebouwde camera

In sommige gevallen is alleen spraakcommunicatie niet voldoende. Daarom is de Telo TE590 uitgerust met een ingebouwde camera aan de voor- (2MP) en achterkant (13MP). Zo kunt u foto's en video's maken die u vervolgens eenvoudig kunt delen met uw collega's

  • Merk: TeloSystems
  • Model: TE590
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €565,00
  • Excl. BTW: €466,94