Notice: Undefined variable: expire in /home/moneer/domains/securitystuff.nl/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/moneer/domains/securitystuff.nl/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/moneer/domains/securitystuff.nl/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/moneer/domains/securitystuff.nl/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/moneer/domains/securitystuff.nl/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/moneer/domains/securitystuff.nl/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/moneer/domains/securitystuff.nl/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/moneer/domains/securitystuff.nl/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/moneer/domains/securitystuff.nl/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/moneer/domains/securitystuff.nl/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/moneer/domains/securitystuff.nl/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/moneer/domains/securitystuff.nl/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/moneer/domains/securitystuff.nl/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/moneer/domains/securitystuff.nl/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/moneer/domains/securitystuff.nl/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/moneer/domains/securitystuff.nl/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/moneer/domains/securitystuff.nl/public_html/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /home/moneer/domains/securitystuff.nl/public_html/system/library/template.php on line 9 TE580, portofoon, Radio, LTE Radio, Walkitalkie

TE580 4G portofoon

New TE580 4G portofoon

De Telo TE580 is een moderne portofoon met de functies van een smartphone. Het toestel ondersteunt Android 5.2 en communiceert via het 3G/4G netwerk, zodat u hem overal ter wereld kunt gebruiken. Maak foto's en video's met de ingebouwde camera en deel deze eenvoudig met uw collega's.


U heeft voor deze portofoon geen frequentievergunning nodig! U kunt deze vrij gebruiken, ondank het oneindig bereik!


in het kort zijn dit de eigenschappen.
Professionele 4G portofoon
Met 2,4 inch touchscreen
Draait op Android 5.1
Ingebouwde camera voor (2MP) en achter (8MP)
Communiceert via 3G- en 4G-netwerken
PTT-knop voor directe verbinding
Stof- en waterbestendig (IP67)
Valbestendig tot 1,5 meter
Bluetooth, WiFi, NFC en GPS
2W speaker, geschikt voor rumoerige omgevingen
Met 3600 mAh accu, opladen via USB


4G portofoon

De Telo TE580 is een zogenaamde smartportofoon, oftewel een portofoon met de functies van een smartphone. U plaatst een SIM-kaart van de gewenste provider in het toestel en kunt vervolgens overal communiceren met uw collega's. Druk op de PTT-knop om een directe spraakverbinding op te zetten met een groep of contactpersoon. De Telo TE580 draait op Android 5.1 en is uit te breiden met extra apps (downloaden via Google Play Store). Naast de SIM-kaart met geldig abonnement heeft u nog een licentie nodig voor de Telo app.


Helder 2,4 inch touchscreen

Net als een smartphone beschikt de Telo TE580 over een helder 2,4 inch touchscreen. Bedien het toestel via dit scherm of maak gebruik van de navigatietoetsen aan de onderkant. De helderheid wordt automatisch aangepast aan het omgevingslicht zodat u het altijd goed kunt aflezen.


Robuuste behuizing, breed inzetbaar

De robuuste behuizing van de Telo TE580 maakt het toestel stof- en waterdicht (IP67) en valbestendig tot 1,5 meter. Verder zitten er diverse (veiligheids)functies op zoals een SOS-knop en GPS zodat u altijd de locatie van de portofoon altijd kunt achterhalen. De Telo TE580 is dan ook geschikt voor gebruik in uiteenlopende sectoren, zoals de beveiliging, gezondheidszorg en logistiek. De ingebouwde accu heeft een capaciteit van 3600 mAh en gaat een hele dag mee.


Heldere audiokwaliteit

Waar u ook bent, met de Telo TE580 kunt u uw gesprekspartner altijd goed verstaan. In de 4G portofoon zit namelijk een hoogkwalitatieve 2W speaker verwerkt. Deze produceert een dusdanig heldere geluidskwaliteit zodat u ook in rumoerige omgevingen probleemloos kunt communiceren.


Ingebouwde camera

In sommige gevallen is alleen spraakcommunicatie niet voldoende. Daarom is de Telo TE580 uitgerust met een ingebouwde camera aan de voor- (2MP) en achterkant (8MP). Zo kunt u foto's en video's maken die u vervolgens eenvoudig kunt delen met uw collega's

  • Merk: TeloSystems
  • Model: TE580
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €470,69
  • Excl. BTW: €389,00